Massageapparat.dk - Find og køb dit næste massageapparat!

OBH Massageapparater

OBH Nordica er en virksomhed der producerer en bred vifte af produkter inden for en række forskellige kategorier herunder pleje, madtilberedning, øvrig husholdning og personlig pleje. OBH Nordica har udviklet og designet en række forskellige massageapparater der har til formål at løsne op for ømme og trætte muskler og give forøget velvære. På denne side kan du læse kort om nogle af OBH Nordica's mest populære massageapparater.

Massageapparat til nakke, skulder og ryg

OBH Nordica har flere forskellige typer af massageapparater til massage af nakke, skulder og ryg. Der findes for eksempel en model der koster omkring 200 kr. og som kan massere med infrarød varme. Modellen har et bøjeligt håndtag som gør at man kan nå steder på kroppen som normalt ikke er muligt. Desuden kommer denne model også med 4 forskellige massagehoveder, som hver har en unik måde at massere på. Find produktet her (eksternt link).

Et andet eksempel er denne model (eksternt link) som koster ca. 600. Det er en væsentlig dyrere model end produktet nævnt ovenfor, men den har også nogle gode funktioner såsom trinløs indstilling af massagestyrken, 3 sæt massagepuder som er henholdsvis blød, mellem og hård og desuden har apparatet et langt skaft så man kan nå alle steder på kroppen og ekstra lang ledning der gør den nem at have med i sengen eller massebriksen.

OBH Nordica Fodmassage

Hvis man er til fodmassage, så er OBH Nordica's fodmassage apparat lige sagen. Med dette produkt kan man forkæle sig selv med en dejlig omgang shiatsu massage. Man kan vælge mellem almindelig massage eller infrarød massage som giver en effektiv lindring i muskler. Som bonus skal det nævnes, at produktet har et indbydende design som gør den præsentabel til at stå fremme i enten stuen eller soveværelset.

OBH nakkevarmer

I løbet af en dag spænder man meget i kroppen og det kan mange gange mærkes specielt i nakken når man kommer hjem fra en hård arbejdsdag. Med nakkevarmeren fra OBH Nordica kan snildt smide benene op og slappe af og nyde den dejlige varme der stille og roligt løsner op i nakkemuskulaturen. Produktet er lavet i et dejligt blødt materiale og kommer med en aftagelig elastisk som også gør det muligt at varmebehandle andre områder af kroppen.

OBH Nordica Massager

OBH Nordica Messager er et simpelt massageapparat der tåler vand. Massageapparatet har ikke så mange funktioner, men til gengæld er det trådløst, hvilket betyder at det er nemt at have med overalt. Eventuelt i badet eller på en rejse.

Har du erfaringer med ovenstående produkter?

Hvis du har gode eller dårlige oplevelser omkring ovenstående massageapparater, så vil vi meget gerne høre din historie. På den måde kan du hjælpe mange andre til at finde det perfekte massageapparat.

Kommentarer (0) »

Der er ingen kommentarer. Du kan blive den første.

Tilføj en kommentar

Navn
Email (vil ikke blive offentliggjort)
Webside (valgfri)